Manchester City in krankzinnige wedstrijd langs AS Monaco

21 februari 2017, 22:44   Bijgewerkt: 21 februari 2017, 23:13

In een absolute voetbalthriller heeft Manchester City met liefst 5-3 gewonnen van AS Monaco. Raheem Sterling opende de score, waarna Radamel Falcao en Kylian Mbappé de bezoekers voor rust op voorsprong brachten. In de tweede helft ging het feest onverminderd door, waar Sergio Agüero de thuisploeg weer op gelijke hoogte bracht. Dat terwijl Falcao even daarvoor al een penalty miste. Diezelfde Falcao nam op fantastische wijze revanche, door de 2-3 binnen te stiften. Het was echter City dat het duel alsnog volledig wist om te draaien. 

Die twee waren er tegen City niet meer bij, maar de toenmalige coach, Leonardo Jardim, nog wel. De Portugese coach zag, samen met een opvallend matig gevuld Etihad Stadium, een wervelwind van een eerste helft. Het duel had nog even wat tijd nodig om los te komen, maar na een klein half uur spelen was het Sterling die de score opende. De vleugelspeler was het eindstation van een prima aanval via David Silva en Leroy Sané.

Het gelijkmakende doelpunt van Agüero hield echter niet lang stand, want Falcao nam twee minuten later op magistrale wijze revanche voor zijn gemiste strafschop. Eerst verschalkte hij op kracht City-verdediger John Stones, waarna hij oog in oog met Caballero uiterst koel bleef en de bal op fabelachtige wijze achter de doelman stiftte.

Al het voetbalgeweld was hiermee nog niet ten einde, want ook Sané mocht zijn naam nog op het scorebord zetten. Op aangeven van Agüero kon hij de bal simpel in het lege doel schuiven. Het bleek uiteindelijk het laatste wapenfeit van een absoluut bizarre voetbalwedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen