Agüero en Sterling genieten van 'magnifieke wedstrijd'

22 februari 2017, 08:52

Zelden traden twee tegenstanders van elkaar in de Champions League zo aanvallend aan als dinsdagavond, toen Manchester City in een krankzinnige wedstrijd na een 2-3 achterstand nog met 5-3 van AS Monaco wist te winnen. Sergio Agüero en Raheem Sterling hebben genoten van het schouwspel in het Etihad Stadium,

Agüero, goed voor twee goals, vond het vooral mooi dat de speech van manager Pep Guardiola in de rust zijn vruchten afwierp. "Hij zei in de rust tegen ons dat we alles achter ons moeten laten en dat we niet meer nerveus moesten zijn. Bovendien wijzigde hij de tactiek een beetje, waardoor Monaco ons geen pijn meer kon doen vanuit de counter. Dat moesten we vast zien te houden en dat is gelukt. Het systeem van Guardiola is altijd hetzelfde en wij moeten dat volgen", aldus Agüero voor de camera van de UEFA.

"Het was gekkenwerk",  vult Sterling aan. "Wat een geweldige wedstrijd was dit, het was bijna niet goed voor het hart. Het was mooi om er onderdeel van te mogen zijn. We hebben sterk gespeeld. Tegen teams als deze kan je weinig fouten maken. Ze hebben namelijk geweldige spelers, die een tegenstander pijn kunnen doen. Het was zwaar, maar we hebben het tij uiteindelijk samen kunnen keren", glimlacht Sterling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen