Jørgensen niet bezig met transfer: "Ik ben er nog maar net"

22 februari 2017, 16:47

33 officiële wedstrijden, negentien goals en dertien assists. Dat is het vooralsnog uitstekende rapport van Nicolai Jørgensen tijdens zijn eerste seizoen bij Feyenoord. Het zou dus niet gek zijn als er buitenlandse interesse komt, maar de Deen denkt vooralsnog niet aan een transfer.

"Ik vind het wel grappig dat ik er nog maar net ben en dat er mensen zijn die nu al denken dat ik vertrek", vertelt de topscorer van de Eredivisie tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb ook niets gehoord of met iemand daar over gesproken. Ik heb het enorm naar mijn zin en ben gelukkig in Rotterdam. Dus ik denk daar niet over na."

De spits tekende afgelopen zomer een contract voor vijf seizoenen bij Feyenoord, waarmee hij nu fier bovenaan staat in de Eredivisie. "Ik heb nog niemand in het team over het kampioenschap horen praten. Het worden belangrijke maanden en wij moeten bewijzen dat we het waard zijn om kampioen te worden. Maar Ajax en PSV blijven ook maar winnen. Zondag is belangrijk, maar we winnen zondag nog niet het kampioenschap."

De Rotterdammers ontvangen dan immers titelconcurrent PSV. "Het is een moeilijk team om tegen te spelen. We hebben ze al twee keer gehad dit seizoen. we moeten spelen zoals we in Eindhoven hebben gedaan toen we met 1-0 wonnen. Tegen PSV moet je niet teveel individuele fouten maken want ze zijn goed in countervoetbal'', aldus Jørgensen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen