Excelsior wapent zich tegen invasie van Feyenoord-fans

22 februari 2017, 17:14   Bijgewerkt: 22 februari 2017, 18:13

De voorsprong van koploper Feyenoord op nummer twee Ajax bedraagt momenteel vijf punten. Als de verhoudingen zo blijven kan de club kampioen worden in eigen stad. Op de een na laatste speeldag wacht de Rotterdammers namelijk een uitduel bij Excelsior.

Bij de Kralingers zijn ze al op hun hoede voor een grote invasie aan Feyenoord-supporters in de thuisvakken. De club heeft daarom enkele voorzorgsmaatregelen getroffen, zo meldt de club op haar website. Voorlopig kunnen alleen clubkaart die minimaal vier keer naar een thuiswedstrijd van Excelsior zijn gegaan een kaartje kopen voor de derby op Woudestein. Pas volgende week maandag kunnen ook de overige clubkaarthouders een kaartje kopen voor de wedstrijd tegen Feyenoord. 

Excelsior heeft al ervaring met een dergelijke situatie. In 2007 - toen AZ kampioen kon worden - zaten er ook veel aanhangers van de Alkmaarders in de thuisvakken. Ook nu is er al geboden door Feyenoord-fans op kaarten van de Excelsior-fans. Een supporter kan zijn stoeltje voor 250 euro afstaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen