Allegri: "Spelers hebben hun volwassenheid laten zien"

23 februari 2017, 08:52

Trainer Massimiliano Allegri van Juventus is blij met de volwassenheid van zijn elftal. De kampioen van Italië won woensdag in Portugal de eerste ontmoeting met FC Porto in de achtste finales van de Champions League met 0-2. Invallers Marko Pjaca en Dani Alves maakten in de laatste achttien minuten het verschil. Porto-speler Alex Telles werd al in de 27ste minuut met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd.

"Wat betreft het tonen van karakter heeft het team het goed gedaan. We hebben slechts vijf minuten onder druk gestaan. Daarna hebben we de wedstrijd gecontroleerd, eerst met elf tegen elf en daarna met elf tegen tien", aldus Allegri bij Mediaset Premium. "Mijn spelers waren geduldig, probeerden de tegenstander uit elkaar te spelen en hebben een belangrijke overwinning over de streep getrokken. Het had ook 0-3 kunnen zijn, maar dit is ook goed."

"Mijn spelers hebben in deze wedstrijd hun volwassenheid laten zien", vervolgde Allegri. "Het was niet gemakkelijk voor FC Porto, want Juventus steekt in een goede vorm en speelt je kapot als het de bal snel rond laat gaan. Porto heeft alleen maar kunnen verdedigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen