Rienstra verslagen: "Heel erg pijnlijk, je kunt wel janken"

24 februari 2017, 07:44   Bijgewerkt: 24 februari 2017, 09:45

Ben Rienstra was na de 7-1 nederlaag van AZ tegen Olympique Lyon in de Europa League de enige van AZ die na afloop voor de camera wilde verschijnen. De middenvelder toonde zich verslagen en sprak zijn zorgen uit over het gemak waarmee de Alkmaarders doelpunten tegen krijgen.

De kleedkamerdeur van AZ bleef donderdagavond gesloten en Rienstra was de enige die naar buiten kwam omdat hij een dopingtest moest ondergaan. Tegenover RTL7 gaf hij een korte reactie. "Het is zorgelijk hoe AZ de doelpunten tegen krijgt, het waren er ook heel erg veel vanavond. Ik ben moet nu een dopingtest doen dus ik ben nog niet in de kleedkamer geweest dus ik weet niet hoe het daar is. Maar dit is heel erg pijnlijk", sprak hij.

"Dit doet onvoorstelbaar veel pijn", voegt Rienstra tegen FOX Sports nog toe. "Op een bepaalde manier had ik niet het gevoel dat we als team op het veld stonden. Hoe ik dit heb beleefd? Je kunt wel janken. De enige manier om dit weer van ons af te spoelen is om zondag te winnen van PEC Zwolle."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen