Ajax wacht op loting: vijftien mogelijke tegenstanders

24 februari 2017, 07:56   Bijgewerkt: 24 februari 2017, 10:37

De spelers en staf van Ajax zitten vanmiddag (vrijdag) om 13.00 uur met veel aandacht voor de televisie. De Amsterdammers kijken dan naar de loting van de achtste finale van de Europa League, die plaatsvindt in het Zwitserse Nyon. De huidige nummer twee van de Eredivisie kan alle overgebleven clubs treffen.

Ajax is door een 0-0 gelijkspel en een 1-0 zege op Legia Warschau door naar de volgende ronde. Een doelpunt van Nick Viergever in de ArenA volstond donderdagavond om als enige Nederlandse club verder te gaan in Europa. AZ werd door een 1-4 en een 7-1 verlies tegen Olympique Lyon roemloos uitgeschakeld.

Onder meer AS Roma, Manchester United, Olympique Lyon en Schalke 04 kunnen als tegenstander van Ajax uit de koker komen. De kans dat de Amsterdammers naar België moeten afreizen is ook best groot, aangezien er met Anderlecht, AA Gent en Racing Genk nog drie clubs uit het land van onze zuiderburen actief zijn in de Europa League. De rest van de tegenstanders: Borussia Mönchengladbach, Krasnodar, FK Rostov, APOEL Nicosia, Besiktas, Celta de Vigo, FC Kopenhagen, Olympiakos.

Ploegen uit hetzelfde land kunnen elkaar ook treffen. De duels in de achtste finale van de EL staan gepland voor 9 en 16 maart.

De loting is vanmiddag live te volgen via FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen