Coach Lyon geniet: "Publiek en spelers hadden plezier"

24 februari 2017, 08:29

Zelden heeft Olympique Lyon het zo eenvoudig gehad in een Europees tweeluik. AZ kon de equipe uit Zuid-Frankrijk bijzonder weinig weerstand bieden in de zestiende finale van het tweede toernooi van Europa. Met twee vingers in de neus ging Lyon verder naar de achtste finale, door een 1-4 overwinning in Alkmaar en zelfs een 7-1 zege in Lyon. Coach Bruno Génésio heeft ervan genoten.

"Ik vond het mooi dat we zo serieus aan de wedstrijd begonnen, aangezien het nooit makkelijk is om zo geconcentreerd te blijven. We hebben prachtige dingen gezien, het publiek en de spelers hadden veel plezier", zegt de trainer vol tevredenheid op de website van Lyon. "Het was leuk, serieus en professioneel. De spelers die normaal minder speeltijd krijgen hebben aan mijn verwachtingen voldoen", aldus Génésio. "Dit is goed voor het vertrouwen en moet een goed gevolg krijgen."

Génésio zag echter ook een minpunt. "We gaven in de tweede helft nog een aantal grote kansen weg", vindt de keuzeheer van Lyon, die benieuwd is naar de loting van vrijdagmiddag om 13.00 uur. "Het zou mooi zijn als we tegen Manchester United loten", besluit de Lyon-trainer.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen