Gullit hoopt dat Feyenoord dit seizoen kampioen wordt

24 februari 2017, 09:11

Ruud Gullit is zeer benieuwd of Feyenoord de goede prestaties dit seizoen vast kan houden en of dat zal resulteren in het eerste landskampioenschap sinds 1999 voor de club uit Rotterdam-Zuid. De voormalig speler en trainer van Feyenoord hoopt dat de Coolsingel aan het einde van het seizoen gevuld zal worden. Dat zegt hij aan de vooravond van de kraker tegen PSV (zondagmiddag).

"Het gevoel voor Feyenoord blijft bij mij altijd hetzelfde. Echt, ik gun de club dat ze kampioen worden. Het enige dat ik wil is dat Feyenoord vooruit gaat", zegt Gullit via de officiële clubkanalen van Feyenoord. Tussen 1982 en 1985 was de oud-international speler van Feyenoord, waar hij tussen 2004 en 2005 voor de groep stond als hoofdtrainer.

Toch is het geen geheim dat Gullit een zure nasmaak heeft overgehouden aan zijn tijd als coach in De Kuip. "De manier waarop ik als trainer ben weggegaan, was niet leuk. Op de een of andere manier heeft dat me in mijn ziel geraakt. Het heeft me pijn gedaan, daar hoef ik niet moeilijk over te doen. Als je ergens een nare ervaring hebt gehad, dan kom je daar niet graag meer", zo verklaart Gullit dat hij zich weinig meer laat zien bij de Rotterdamse club, waar hij als speler meer succesvol was. "Ik ben dankbaar dat ik eerst Willem van Hanegem heb mogen meemaken en daarna Johan Cruijff."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen