El Ahmadi: "Laten zien dat we niks onder doen voor PSV"

24 februari 2017, 12:21

Karim El Ahmadi kijkt vol verwachting uit naar de kraker van komende zondag tussen Feyenoord en PSV. De Marokkaanse middenvelder, die zich vorige week tot matchwinner kroonde tegen ADO Den Haag (0-1 winst), hoopt dat de Rotterdammers de voorsprong op de nummer drie kunnen vergroten tot elf punten.

Momenteel staat Feyenoord acht punten los ten opzichte van PSV, maar dat houdt volgens El Ahmadi niet in dat de Rotterdammers genoegen zullen nemen met een punt. "Toen we thuis tegen Ajax speelden, zeiden mensen ook dat we op een gelijkspel moesten spelen, maar ook toen gingen we vol voor de winst. Dat is niet gelukt, maar we waren wel de betere ploeg en hadden de betere kansen. Hopelijk is dat zondag weer het geval en pakken we dan wél drie punten", blikt El Ahmadi vooruit in gesprek met Feyenoord TV.

Om dit soort topwedstrijden draait het in het voetbal, vindt El Ahmadi. "Het is altijd lekker om tegen dat soort topteams te spelen. Je neemt het op tegen de beste spelers en kunt zien waar je staat. We moeten zondag laten zien dat we niks onder doen voor PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen