Fraser moet keuzes maken, De Koning ziet perspectief

24 februari 2017, 14:48

Zondag ontvangt Go Ahead Eagles op De Adelaarshorst Vitesse. De thuisploeg bezet momenteel de zestiende plaats in de Eredivisie en ging afgelopen week onderuit tegen Roda JC. Ook Vitesse, de huidige nummer acht, verloor afgelopen speelronde en trainer Henk Fraser gaat dan ook voor revanche.

Fraser: "Moet nu afwegingen gaan maken"

Buiten de geblesseerde Maikel van der Werff kan Fraser tegen Go Ahead Eagles over een volledig fitte selectie beschikken. Op de website van Vitesse geeft de trainer aan dat hij zondag wel eens voor andere namen dan tegen Ajax zou kunnen kiezen. "We hebben vandaag weer met een grote groep kunnen werken. Het betekent wel dat ik afwegingen moet maken. In grote lijnen ben ik daar wel uit, maar als staf hebben we nog even om daar definitief de keuzes in te maken."

Go Ahead Eagles was, voor er werd verloren van Roda JC, bezig aan een goede reeks met winst op NEC en ADO Den Haag. "Ik verwacht een furieus Go Ahead Eagles. Ik denk wel dat ze zo gaan beginnen en ons onder druk willen zetten. We weten wat we daar kunnen verwachten. Iedereen weet dat de sfeer in De Adelaarshorst intens kan zijn, maar dat is alleen maar mooi", besluit hij.

De Koning: "Laten zien hoe goed we kunnen voetballen"

Hans de Koning denkt niet dat de nederlaag tegen Roda JC afbreuk heeft gedaan aan de vorm van zijn ploeg. "We hebben met Go Ahead Eagles laten zien hoe goed we kunnen voetballen. Nu is het zaak dat we de mogelijkheden die we krijgen ook gaan afmaken. Want het gaat nu eenmaal om doelpunten maken", vertelt hij op de clubwebsite. "Met de wedstrijden tegen Vitesse, sc Heerenveen en PSV voor de boeg wacht ons een pittig programma."

Eerder dit seizoen verloor Go Ahead in Arnhem met 2-0 van Vitesse, maar dat betekent volgens De Koning weinig. "Vitesse beschikt over veel kwaliteit. Maar zondag spelen we thuis en we weten allemaal hoe ons team in De Adelaarshorst gedragen wordt door de supporters op de tribunes." De geblesseerde Chris David, Tom Daemen en Lars Lambooij zijn de afwezigen bij de ploeg uit Deventer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen