AZ-spelers compenseren fans na pak rammel in Lyon

24 februari 2017, 17:59

660 fans zaten er donderdag in Frankrijk op de tribune om AZ aan te moedigen in de return tegen Olympique Lyon in de tweede ronde van de Europa League. Ze zagen hun favoriete ploeg echter met 7-1 verliezen. Om die reden gaat de AZ-selectie de meegereisde supporters compenseren.

De AZ-fans krijgen ieder één kaart cadeau voor een uitwedstrijd naar keuze. Ze kunnen kiezen uit de duels bij Feyenoord, Ajax, Heracles Almelo of NEC. "We hebben onszelf en iedereen die aan AZ verbonden is met deze wedstrijd een slechte dienst bewezen", zegt aanvoerder Ron Vlaar op AZ.nl. "Ook beseffen we dat we de supporters in de steek hebben gelaten. Het was mooi om te zien dat zovelen zijn afgereisd naar Lyon om ons te steunen. Dat waarderen wij enorm en het is dan ook erg teleurstellend als de wedstrijd op deze manier verloopt. Daarom willen wij als spelersgroep een gebaar maken."

"Of dit een compensatie is voor gisteren mag iedereen zelf bepalen, maar dit is het minste dat wij kunnen doen", vervolgt Vlaar. "We strijden in de competitie nog volop voor de vierde plaats en uiteraard komende donderdag voor een finaleplaats in de KNVB Beker. We hebben hierbij jullie steun hard nodig om ook dit seizoen weer tot een mooi einde te brengen", doet Vlaar een oproep aan de AZ-fans.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen