Ranieri: "Prachtig avontuur dat ik nooit zal vergeten"

24 februari 2017, 21:02

"Gisteren is mijn droom gestorven." Zo luidt de eerste reactie van Claudio Ranieri op zijn ontslag als manager van Leicester City. Met de Italiaanse coach in de dug-out werd de bescheiden club vorig seizoen verrassend kampioen van Engeland, maar het feit dat de ploeg deze jaargang tegen degradatie strijdt, is Ranieri fataal geworden.

"Na de euforie van vorig seizoen en het winnen van de Premier League-titel was mijn enige droom om voor altijd bij Leicester City, de club waar ik van hou, te blijven. Helaas mocht het niet zo zijn", vervolgt Ranieri zijn statement, waarna hij een aantal mensen uit zijn naaste omgeving bedankt. "En ik wil vooral ook Leicester City bedanken. Het was een geweldig avontuur en dit zal me voor altijd bij blijven. Dank ook aan alle journalisten en media die verslag hebben gedaan van het mooiste voetbalverhaal."

"Ook mijn oprechte dank aan iedereen bij de club: alle spelers, stafleden, iedereen die onderdeel was van wat we hebben bereikt", aldus Ranieri. "Maar mijn meeste dank gaat uit naar de supporters. Vanaf de eerste dag hebben jullie mij in de harten gesloten en van mij gehouden. Ik hou ook van jullie. Niemand zal ons ooit afpakken wat we samen hebben bereikt. Ik hoop dat jullie er, net als ik, elke dag aan zullen denken en van genieten. Het was een tijd van prachtige dingen en blijheid die ik nooit zal vergeten. Het is mij een genoegen en een eer om met jullie allemaal een kampioen te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen