ADO Den Haag en Twente spelen gelijk in tamme wedstrijd

24 februari 2017, 23:32

Hekkensluiter ADO Den Haag kan na een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente een puntje bijschrijven. Zo kwam er voor de Hagenezen een einde aan een verliesreeks van maar liefst zes wedstrijden, en is de nieuwe trainer Alfons Groenendijk van de nul af. Twente had bij winst op de gedeelde vierde plek kunnen komen, maar liet dus twee punten liggen. In een wedstrijd waar de spanning hoger was dan het niveau zorgden Enes Ünal en Ruben Schaken voor de doelpunten.

Twente zocht vanaf het startsignaal de aanval en creëerde direct gevaar: Club Brugge-huurling Dylan Seys deelde een panna uit aan Aaron Meijers en gaf de bal mooi voor, maar Manchester City-huurling Ünal kopte over. Clubtopscorer Ünal was sowieso nog niet op dreef in 2017, hij scoorde nog niet na de winterstop.

Na rust zorgde Seys opnieuw voor gevaar vanaf rechts, en na een knappe kapbeweging schoot hij gevaarlijk richting de Haagse goal. Zijn schot ging echter over en dus kwam de thuisploeg met de schrik vrij. Hierna werden hoogtepunten steeds schaarser, bij beide ploegen lukte steeds minder. De wedstrijd golfde op en neer, maar het niveau was niet hoog.

Grote kansen werden er dus niet meer gecreëerd, en zelfs in het Haags kwartiertje werden er geen grote mogelijkheden genoteerd. Zodoende eindigde de wedstrijd die ook geen winnaar had verdiend in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen