Vd Gaag: "Op beslissende momenten niet scherp genoeg"

25 februari 2017, 23:24

Voor de elfde keer op rij slaagde Excelsior er zaterdag niet in om drie punten te pakken in de Eredivisie. De Kralingers, die vorige week nog met 4-0 onderuit gingen bij Heracles Almelo, verloren op eigen veld met 0-2 van Willem II. Dico Koppers en Erik Falkenburg maakten na rust in een tijdsbestek van twee minuten het verschil namens de bezoekers uit Tilburg.

"Deze wedstrijd geeft weer hoe ons seizoen verloopt", verzucht coach Mitchell van der Gaag op de officiële website van Excelsior. "We zijn op beslissende momenten niet scherp genoeg, zowel voorin als verdedigend. Deze nederlaag komt hard aan. We begonnen goed, ik zag een team dat een reactie wilde laten zien na vorige week. Uiteindelijk valt de 0-1 uit een ingooi en binnen een minuut valt de tweede. Op die momenten moeten wij geconcentreerder zijn."

"Ik snap de teleurstelling bij de supporters", aldus Van der Gaag, die na afloop ook de vraag kreeg of hij het nog steeds ziet zitten. "Het is zaak dat we ons herpakken. Volgende week hebben we immers weer een wedstrijd", was zijn antwoord daarop. Excelsior gaat volgende week op bezoek bij AZ.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen