Zoet met vertrouwen naar De Kuip: "Alles gewonnen"

26 februari 2017, 10:37

Jeroen Zoet reist zondag met vertrouwen af naar Rotterdam voor het duel met Feyenoord in De Kuip. De Eindhovenaren staan door een mindere eerste seizoenshelft acht punten achter de koploper. Volgens de doelman is het PSV van toen echter niet te vergelijken met het elftal dat er nu staat.

Zoet heeft vertrouwen in een goede afloop en put hoop uit de eerdere resultaten van PSV in de tweede seizoenshelft. "Wij hebben vanaf de winterstop alles gewonnen. Dat moeten we meenemen. We hebben vaker bewezen dat we in grote wedstrijden goede resultaten kunnen halen", zegt hij tegen de NOS. "Als je wint, dan wordt alles leuker en makkelijker. Dan is er ook meer plezier op trainingen. Dat we nu vertrouwen hebben, stralen we ook uit in wedstrijden waarin het minder goed loopt."

De doelman zegt dat de terugkeer van Marco van Ginkel in Eindhoven een grote rol heeft gespeeld voor het elftal van Phillip Cocu. "Marco brengt iets extra's. Hij trekt gaten, gaat diep, sluit aan bij de spits. Hij is belangrijk geweest voor ons in de laatste wedstrijden. Maar het is natuurlijk niet alleen afhankelijk van hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen