Kluivert sprak met Bosz over wissel: "Begrijp het nu wel"

26 februari 2017, 13:43

Na de rode kaart van Kenny Tete in de uitwedstrijd van Ajax tegen Legia Warschau (0-0) werd de zojuist ingevallen Justin Kluivert weer naar de kant gehaald door Peter Bosz. De aanvaller was zichtbaar teleurgesteld, maar heeft inmiddels een goed gesprek met de trainer gehad.

Tegenover Ajax Life legt Kluivert uit dat hij de wissel direct wel begreep en ook niet boos was op Bosz. "Natuurlijk vind je het kut dat jij het bent, maar je snapt het wel helemaal. In een tel was het voorbij. Daar leer je weer van en op naar de volgende", aldus de aanvaller, voor wie het gesprek met de trainer leerzaam was. "We hebben het goed uitgepraat met elkaar."

"Hij zei: 'Dit is ook een leermoment voor jou. Je kunt natuurlijk boos op me worden, dat kan altijd. Maar het is geen A1 waar geen camera's op je staan, dit is echt het eerste. Alles wat je doet, wordt gefilmd", vervolgt Kluivert, die een volgende keer toch anders zou reageren. "Ik heb ervan geleerd, dat heb ik ook tegen hem gezegd. Ik kijk er gewoon positief naar. Dit heb ik nu ook meegemaakt en daar word ik een betere speler van."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen