Debutant Neres mikt op CL: "Altijd van gedroomd"

27 februari 2017, 07:58

David Neres werd deze winter voor een slordige 12 miljoen euro – dit bedrag kan nog oplopen tot 15 miljoen euro – binnengehaald door Ajax. De Braziliaanse buitenspeler debuteerde zondag, in de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo, voor zijn nieuwe club. De Zuid-Amerikaan is met ambities naar Amsterdam afgereisd, zo zei hij na afloop.

"Het was een goede wedstrijd. We hebben gewonnen, maar dit was nog maar het begin voor mij", zegt Neres na zijn debuut voor Ajax tegen de NOS. Hij ziet grote verschillen tussen Nederland en Brazilië. "Het spel is hier een stuk sneller dan in Brazilië. Ik wil me snel aanpassen, zodat ik kan meekomen met de rest van de ploeg. Het is hier ook een stuk kouder. In Brazilië is het warm. Het is niet te vergelijken."

De doelstellingen van Neres bij Ajax zijn duidelijk. "Ik wil hier gelukkig worden, titels pakken en de Champions League winnen. Dat is heel belangrijk voor mij. Daar heb ik altijd al van gedroomd, zoals iedereen", aldus de Braziliaan, die met Ajax vijf punten achter koploper Feyenoord staat. "Het kampioenschap wordt moeilijk, maar we gaan ons best doen. Ze hebben nog een paar punten meer dan wij. Maar er komen nog veel wedstrijden en we gaan ervoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen