Mourinho nodigt fans uit om voor huis Zlatan te kamperen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 februari 2017 – Met twee doelpunten was Zlatan Ibrahimovic zondag goud waard in de League Cup-finale van Manchester United tegen Southampton. De Zweedse spits zorgde met een treffer in de 87ste minuut voor de winnende goal in de met 3-2 gewonnen eindstrijd op Wembley. Voor manager José Mourinho reden genoeg om Ibrahimovic vriendelijk te verzoeken om zijn contract te verlengen.

Mourinho nodigt fans uit om voor huis Zlatan te kamperen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ibrahimovic tekende afgelopen zomer een contract voor één jaar bij Man United, waardoor het de vraag is wat hij in juli gaat doen. Mourinho hoopt dat de 35-jarige spits snel zal bijtekenen, omdat de Zweed dit seizoen al goed was voor 26 officiële goals.

"Ik zal een speler nooit smeken om een contract te tekenen of om voor mij te spelen. Maar toch: als het nodig is, dan kunnen de United-fans wel voor zijn huis gaan staan en daar de hele nacht blijven slapen, om hem over te halen. Het moge duidelijk zijn dat we graag willen dat hij nog een jaar bij ons zal blijven", zegt Mourinho op de clubwebsite.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd