'Man van glas' Vujicevic (26) hoopt nog op profvoetbal

28 februari 2017, 10:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dario Vujicevic was de laatste jaren een vast gezicht op onze Buitenspel-pagina, het overzicht van de blessures en schorsingen in de Eredivisie. De 26-jarige middenvelder was tijdens zijn periode bij Heracles Almelo, die in 2012 begon, eigenlijk nooit een tijd lang helemaal fit. Daardoor werd zijn contract afgelopen week ontbonden. Ondanks zijn blessure-ellende hoopt de Kroatische Duitser nog dat profvoetbal aan hem besteed zal zijn.

In gesprek met TC Tubantia doet Vujicevic zijn verhaal. "Het gaat goed met me, ik heb alleen last van mijn kuit. Dit was de beste beslissing, het schiet niet op met die blessures van mij. Ik ben op een punt gekomen dat ik denk: het is beter dat ik me nu helemaal ga focussen om fit te worden. Mijn contract bij Heracles liep na dit seizoen af, dus tot mei zou ik nog op de club moeten zijn. Daarna zou ik maar een paar weken hebben voordat de voorbereiding begint en ik eventueel bij een andere club aan de slag kan gaan. Nu heb ik een paar maanden om te herstellen", stelt Vujicevic.

Over het einde van zijn carrière als profvoetballer wil Vujicevic dus nog niet nadenken. "Het is de bedoeling dat ik doorga. Ik ga de komende maanden met een paar mensen over mijn problemen praten en er hard aan werken. Als het niet beter gaat, dan wordt het een lastig verhaal", realiseert de middenvelder zich.

Vujicevic droeg eerder in zijn loopbaan ook het shirt van FC Twente en VVV-Venlo (huur) en kwam in vijf seizoen maar tot 33 officiële optredens voor Heracles.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen