Jesé: "Zonder blessure was ik onbetwist basisspeler bij Real"

28 februari 2017, 19:59

Jesé Rodríguez wordt momenteel door Paris Saint-Germain verhuurd aan Las Palmas. Daardoor keert hij woensdag even terug bij Real Madrid, de club die hem opleidde, maar waar de grote doorbraak uitbleef. Voor de aanvaller is het duidelijk waarom hij nooit een vaste kracht in Estadio Santiago Bernabéu werd.

"Een blessure", noemt hij in gesprek met Marca de hoofdoorzaak. "Het is geen excuus, maar het is gewoon de realiteit dat die blessure een breekpunt is geweest in mijn leven, zowel persoonlijk al wat voetballen betreft. Het heeft mij veel gekost."

Jesé doelt hierbij op de kruisband die hij in maart 2014 afscheurde, waardoor hij december pas weer op het veld stond. "De blessure, de infectie die daarna kwam, negen maanden herstellen. Bij mijn terugkeer heb ik vervolgens niet genoeg speeltijd gekregen. Dan speelde ik weer, dan zat ik weer op de bank."

De 24-jarige Jesé, die deze zomer voor 25 miljoen van Madrid naar Parijs verkaste, stelt dat het zonder die kwetsuur anders was gegaan. "Ik denk dat ik een onbetwiste basisspeler zou zijn bij Real Madrid. Daar ben ik eigenlijk vrij zeker van.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen