Gómez: "Ik verheug me op de samenwerking met Andries"

28 februari 2017, 23:56

Andries Jonker gaat aan de slag als trainer van VfL Wolfsburg. Een van de spelers die hij al kent is Mario Gómez, uit zijn tijd bij Bayern München. De aanvaller laat in een interview met Sport1 weten zeer content te zijn met de komst van de Nederlandse trainer. 

"Hij is een absolute vakman met een groot tactisch repertoire, maar ook simpelweg een eerlijke, goede kerel", zo looft de Duitse goaltjesdief zijn nieuwe coach. "Het is wel bitter dat we al toe zijn aan de derde trainer van dit seizoen. Maar ik verheug me wel zeer op de samenwerking met Andries."

Dat Jonker nog niet lang aan het roer stond bij een grote club, maakt Gómez weinig uit. "Welke club kan nu op voorhand garanderen dat het gaat lopen als er een nieuwe trainer komt, los van of hij al langere tijd hoofdtrainer is geweest? Als hij het zo goed doet als hij het als assistent deed, zullen we zeker succesvol met hem zijn."

Wolfsburg staat momenteel veertiende in de Bundesliga met een voorsprong van slechts twee punten op de nummer zestien. De opdracht voor Jonker zal dan ook zijn om in de resterende twaalf duels afstand te nemen van de degradatiezone en indien mogelijk nog wat te stijgen. Zaterdag wacht de eerste confrontatie met FSV Mainz 05.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen