Lewandowski helpt Bayern langs Schalke in DFB Pokal

1 maart 2017, 22:56   Bijgewerkt: 2 maart 2017, 00:08

Bayern München had woensdagavond aan dertig minuten genoeg om Schalke 04 te verslaan in de kwartfinale van de DFB Pokal. Binnen die tijd stond de eindstand van 3-0 al op het scorebord. Robert Lewandowski was met twee doelpunten en een assist de belangrijkste man op het veld.

Al na drie minuten opende Lewandowski de score. Na een goede steekpass van Franck Ribéry kon de Pool de openingstreffer binnenwerken. Even later fungeerde de aanvaller zelf als aangever bij het doelpunt van Thiago Alcantara. Na een half uur legde Ribéry de bal goed terug en was Lewandowksi andermaal het eindstation van een Bayern-treffer: 3-0.

Na rust wist de thuisploeg het net niet meer te vinden. De kansen waren er wel, maar het ontbrak de ploeg van Carlo Ancelotti in de afronding. Schalke was niet bij machte om zelf te scoren en moest een kwartier voor tijd zelfs met tien man verder nadat Holger Badstuber in drie minuten twee gele kaarten ontving. Klaas-Jan Huntelaar bleef de hele wedstrijd op de bank bij de bezoekers. Arjen Robben kwam wel negentig minuten in actie bij de thuisploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen