Bale heeft excuses aangeboden voor stomme rode kaart

2 maart 2017, 08:08

Met pijn en moeite vocht Real Madrid zich woensdagavond in het eigen Estadio Santiago Bernabéu naar een 3-3 gelijkspel tegen Las Palmas. De topclub uit de Spaanse hoofdstad zag Gareth Bale vlak na rust bij een 1-1 stand met een domme rode kaart van het veld gestuurd worden, maar knokte zich desondanks na een 1-3 achterstand naar een punt. Toch ging het na afloop veel over Bale.

Waar coach Zinedine Zidane het na afloop van de averij wilde zoeken, was in ieder geval niet bij de arbitrage. "Ik praat nooit over scheidsrechters. Daar moeten we onze excuses niet zoeken. Ik kijk naar mijn eigen ploeg en naar wat beter kan. In een seizoen vinden momenten als deze plaats. Dat is deze jaargang al drie of vier keer gebeurd", aldus Zidane. "Bale heeft zijn excuses aangeboden voor zijn rode kaart. Hij is er uiteraard niet blij mee, maar kan er weinig meer aan doen. Het kan gebeuren, we kunnen er niets aan veranderen."

"Toch hebben we met tien man nog een gelijkspel behaald", vervolgt Zidane, die nu met Real Madrid één puntje achter FC Barcelona, maar nog wel een inhaalduel tegoed heeft. "We moeten het tij weer keren. Het seizoen is nog lang. De titel zijn we niet aan het verliezen, de competitie blijft altijd open tot het einde van het seizoen. We moeten positief blijven."

Gareth Bale bevestigde dat hij 'sorry' gezegd heeft voor zijn actie. "Ik denk niet dat ik een rode kaart verdiende. Ik kreeg geel voor de overtreding en duwde hem terug toen hij mij duwde. Maar ik bied mijn excuses aan, hopelijk leer ik van deze fout."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen