De Jong en Guardado zijn het niet eens met Brands

2 maart 2017, 14:27

Marcel Brands gaf na de met 2-1 verloren kraker tegen Feyenoord en daarmee de vroegtijdige uitschakeling in de titelstrijd aan dat de selectie van PSV niet hongerig genoeg zou zijn, maar Luuk de Jong en Andrés Guardado kunnen zich niet vinden in deze teksten van de technisch manager.

De Jong herkent zich niet in de stelling dat de PSV'ers niet hongerig genoeg zouden zijn. "Ik vind het fantastisch om te mogen voetballen", reageert De Jong tegenover de NOS op de uitspraken van de technisch manager. "Ik kan heel goed begrijpen wat Brands bedoelt. We werden door Feyenoord afgetroefd. Als je naar die wedstrijd kijkt dan zou je kunnen denken dat de honger ontbreekt, maar in het veld doen we er alles aan om te winnen. Elke wedstrijd die ik speel wil ik heel graag winnen", benadrukt De Jong.

"Het moet niet te lang blijven hangen. We moeten doorgaan", vervolgt de aanvoerder van PSV. "Dit seizoen moeten we nog gaan voor de tweede plaats, wat recht geeft op de voorronde van de Champions League. We moeten kijken of we volgend seizoen weer voor de prijzen kunnen gaan."

Ook Guardado laat zich bij de NOS uit over de opmerkingen van de technisch manager. "Het is de mening van Brands. En zo voel ik dat niet. Het team wil spelen voor de titel. Nu gaat het een keer minder. Dat is normaal", vindt de Mexicaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen