FC Twente vindt nieuwe commerciële man voor RvC

2 maart 2017, 15:10

De Raad van Commissarissen (RvC) heeft extra bezetting gekregen. Dennis Schipper is toegetreden tot de raad, waar hij de portefeuille commercie krijgt. De 52-jarige ondernemer is algemeen directeur van DEMCON, een high-end technologieleverancier van mechatronische producten en systemen.

"Ik ben vereerd dat mij gevraagd is een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van FC Twente", zegt Schipper op de clubwebsite over zijn toetredingen binnnen de RvC. "De club speelt een belangrijke rol in de regio, niet alleen voor de mensen maar eveneens voor het bedrijfsleven, de overheid en de kennisinstellingen. Daar draag ik graag aan bij."

RvC-voorzitter Jan Schutrups denkt dat de komst van Schipper de commerciële groei van Twente positief beïnvloedt. "Dennis Schipper is iemand die zeer betrokken is bij de toekomst van de regio en van FC Twente. We zijn blij dat we met Dennis Schipper de RvC verder kunnen versterken op commercieel vlak. Met de komst van Dennis Schipper, krijgt Bernard Fransen – met onder andere zijn ervaring bij de KNVB – de voetbaltechnische portefeuille binnen de RvC."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen