Van den Brom kiest voor vier andere namen in bekerduel

2 maart 2017, 23:05

Zowel John van den Brom als Sipke Hulshoff voert enkele wijzingen door voor de halve finale van het KNVB-bekertoernooi. AZ start met vier andere namen dan in de laatste competitiewedstrijd terwijl SC Cambuur twee wijzingen kent. De Jupiler League-club kiest eveneens voor een ander systeem ten opzichte van het duel met MVV Maastricht.

Voor de halve finale in de beker heeft Van den Brom enkele wissels doorgevoerd. Mattias Johansson, Mats Seuntjens, Alireza Jahanbakhsh en Fred Friday beginnen allen in de basis. Daardoor moeten Jonas Svensson, Iliass Bel Hassani, Wout Weghorst en Guus Til genoegen nemen met een reserverol.

Bij SC Cambuur twee wisselingen in de opstelling ten opzichte van het laatste duel in de Jupiler League. Leonard Nienhuis is de doelman in het bekertoernooi en dus neemt Harm Zeinstra plaats op de bank. Ook voor Delvechio Blackson is er een basisplaats. Omdat Cambuur in een 5-3-2-systeem aantreedt gaat dat ten koste van aanvaller Tirak Tissoudali.

Opstellingen

AZ: Krul; Johansson, Luckassen, Van Eijden, Haps; Rienstra, Seuntjens, Wuytens; Jahanbakhsh, Friday, Garcia.

Cambuur: Nienhuis; Van Deelen, Steenvoorden, Schilder, Peersman, Blackson; Bakker, Van de Streek, Monteiro; Hoefdraad en Barto.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen