Schöne vol vertrouwen: "Feyenoord moet nog naar Amsterdam"

2 maart 2017, 21:55

Met nog tien wedstrijden in de Eredivisie te gaan heeft Ajax een achterstand van vijf punten op koploper Feyenoord. Lasse Schöne houdt echter vertrouwen in een kampioenschap van de Amsterdammers. Voornamelijk omdat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst nog een uitwedstrijd in de Amsterdam ArenA op het programma heeft staan.

Mocht Feyenoord inderdaad nog punten verliezen, dan moet Ajax er wel voor zorgen dat het de komende tien duels zonder puntenverlies blijft. In dat geval moet het spel wel beter dan in de laatste wedstrijd tegen Heracles Almelo, zo stelt Schöne in gesprek met Ajax Life. "We moeten tegenstanders niet het idee geven dat er iets te halen valt. Als je zo slordig voetbalt als wij deden, speel je de andere ploeg in de kaart."

Volgens Schöne kan het verschil gemaakt gaan worden in de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in de Amsterdam ArenA. "We hebben geen invloed op Feyenoord en moeten gewoon onze eigen wedstrijden blijven winnen. Dan komt het goed, Feyenoord komt ook nog naar Amsterdam. Ze laten heus nog wel wat punten liggen. Komt goed, ik heb er alle vertrouwen in."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen