St. Juste: "Denk dat ik klaar ben om een stap te maken"

3 maart 2017, 09:24

Jeremiah St. Juste is op 20-jarige leeftijd al een van de sterkhouders van sc Heerenveen, waar hij een tijdje geleden al doorbrak en sindsdien een steeds belangrijkere kracht is geworden in Friesland. De jeugdinternational van Oranje, die vanavond (vrijdag) tegen Go Ahead Eagles terugkeert van een schorsing, toont zich ambitieus.

St. Juste stond eerder al in de concrete belangstelling van Hamburger SV, maar een transfer naar de Bundesliga bleef uit voor de centrale verdediger. Wellicht maakt hij komende zomer alsnog de overstap naar het buitenland. "Ik moet uitgedaagd worden", zegt St. Juste in ieder geval in De Telegraaf. Hoewel er altijd veel scepsis is rond transfers van jonge spelers naar het buitenland, wijst de verdediger erop dat het niet héél vroeg is voor hem. "Wat is té snel? Ik speel nu drie jaar in de basis bij SC Heerenveen. De tijd gaat héél hard. Op een gegeven maak je een keer een stap en dan moet je alles ondervinden."

"Je moet een keer in het diepe durven springen, maar daarbij wel slim zijn", weet St. Juste, die de stap naar een club uit de traditionele top-drie ook niet uitsluit. "Alleen: die clubs moeten je wel willen hebben. Als zij dat niet willen, dan kan ik willen wat ik wil, maar dan gaat het niet gebeuren", stelt de speler van Heerenveen. "Ik heb de ambitie om de stap te maken en ik denk ook dat ik daar klaar voor ben. In de zomer moet ik daar klaar voor zijn, want dan zou het kunnen gebeuren. Het wordt een belangrijke periode waarin ik het beste van mezelf wil laten zien, ook voor Heerenveen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen