El Ahmadi verlengt contract bij Feyenoord tot 2019

3 maart 2017, 11:25

Goed nieuws voor alle supporters van Feyenoord. Karim El Ahmadi, een van de drijvende krachten achter het huidige succes van de club uit Rotterdam, gaat zijn contract verlengen tot de zomer van 2019. Dat heeft de eredivisiekoploper vrijdagochtend officieel aangekondigd.

In een filmpje via Twitter heeft Feyenoord het nieuws wereldkundig gemaakt. "Ik ga vanmidag mijn handtekening zetten onder een contrat tot 2019. Ik ben heel blij dat ik een nieuw contract heb gekregen en dat ik langer bij Feyenoord blijf", zegt El Ahmadi in de videoboodschap.

El Ahmadi is dit seizoen van onschatbare waarde voor Feyenoord, waar hij bij de afwezigheid van Dirk Kuyt de aanvoerdersband draagt. De oud-speler van FC Twente, Al Ahli en Aston Villa heeft dit seizoen tot dusver 27 officiële optredens en zes doelpunten achter zijn naam staan. Mede dankzij de bijdrage van de Marokkaanse international ligt Feyenoord na 24 speelronden in de Eredivisie op titelkoers, met een voorsprong van vijf punten op nummer twee Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen