Sampaoli: "Tot aan dood verbonden aan Sevilla-project"

3 maart 2017, 12:22

Jorge Sampaoli maakte bij de nationale ploeg van Chili furore met zijn innovatieve en verfrissende voetbalfilosofie en uitstekende resultaten en dat is bij Sevilla niet anders. De 56-jarige oefenmeester wordt daarom in verband gebracht met FC Barcelona, waar Luis Enrique na het lopende seizoen afscheid zal nemen. Sampaoli kan niets met de verhalen.

Gaat Sampaoli zijn tot medio 2018 lopende contract bij Sevilla, de huidige nummer drie van Spanje, verlengen of zal hij naar Barça gaan? Deze vraag houdt men in Spanje bezig. "De vacature bij Barcelona? Deze vraag hoef ik niet te beantwoorden, omdat hij simpelweg niet bestaat", reageerde Sampaoli donderdagavond na de 1-0 zege op Athletic Bilbao tegenover Spaanse media op de geruchten.

"Ik heb geen idee wat er allemaal gezegd wordt, maar het heeft weinig zin om in dit stadium van het seizoen over kandidaten voor een functie voor komende zomer te spreken. Ik ben bovendien tot aan de dood verbonden aan het sportieve project bij Sevilla. We hebben nog altijd niet met ons management gesproken over de toekomst, maar de intenties zijn wel om dat te doen", besluit Sampaoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen