Pastoor voor derby: "Feyenoord straalt hongerigheid uit"

3 maart 2017, 15:16

Technisch manager Marcel Brands van PSV zei afgelopen maandag dat hij de selectie van PSV na de vroegtijdige uitschakeling in de Eredivisie niet 'hongerig' genoeg vond. Of Alex Pastoor het daarom zegt is niet bekend, maar de trainer van Sparta Rotterdam stelt in aanloop naar de derby tegen Feyenoord dat de nummer één van de competitie wél die hongerigheid heeft.

Pastoor kijkt vol verwachting uit naar de Rotterdamse burenruzie, maar weet dat zijn ploeg een pittige klus te wachten staat. Zo was het verschil eerder dit seizoen zeer groot, toen Feyenoord met 6-1 in De Kuip won. "Daar hebben we ondervonden wat de dadendrang van Feyenoord is. Ze kunnen heel geduldig spelen en daar worden ze om geroemd. Maar ze pakken overal de punten en stralen hongerigheid uit. Dat is een kracht. En vergeet niet dat ze ook veel individuele klasse hebben", vertelt Pastoor in gesprek met RTV Rijnmond.

Bart Vriends, David Mendes da Silva en Daniel Breedijk zijn wegens blessures niet inzetbaar voor Pastoor, die woensdag met Sparta in de halve finale van het toernooi om de KNVB Beker met 1-2 van Vitesse verloor. Deze dreun kwam hard aan, maar de Spangenaren zijn volgens Pastoor wel weer opgekrabbeld. "Gisteren nog wel, maar vandaag hebben we er geen last meer van. Dat kan ook niet meer, want daarvoor is het belang van de wedstrijd te groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen