Roerige week Ødegaard: "Geruchten geen extra motivatie"

4 maart 2017, 11:51

Het ging deze week bij sc Heerenveen veel over de situatie rondom Martin Ødegaard. De Friese club moest volgens geruchten bij elke wedstrijd dat hij geen speelminuten maakte, 40.000 euro betalen aan Real Madrid. Deze geruchten werden door Heerenveen als onzin bestempeld en ook de Noor zelf stelt dat van een dergelijke huurconstructie geen sprake is. Ødegaard gaf vrijdag zelf een uitstekend antwoord, door tegen Go Ahead Eagles 'zijn beste wedstrijd voor Heerenveen' te spelen.

Heerenveen kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel, ondanks de impulsen van Ødegaard. De Noor leverde bij de 2-1 van Luciano Slagveer een geweldige assist. "Het was een mooie goal. Ik denk zelf ook dat het mijn beste wedstrijd tot nu toe was voor de club", spreekt hij tegen het Algemeen Dagblad. Hij gaat ook in op de geruchten over de 40.000 euro die Heerenveen zou moeten betalen aan Real als Ødegaard een duel niet speelt. "Ik speel in de basis om de juiste redenen", stelt het talent.

"Het is voor mij een soort van grappig hoe deze geruchten ontstaan. In Madrid ging het vaker op deze manier. Iedereen weet dat een club als Heerenveen deze bedragen niet kan betalen. Voor mij zijn de geruchten geen extra motivatie om beter te presteren. Ik focus me er niet op en trek me er zo weinig mogelijk vandaan. Dat ik tegen Go Ahead zo gemotiveerd speelde kwam ook door het team. We waren goed aan de bal." ?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen