De Jong heeft wind in de zeilen: "Alles wordt positiever"

4 maart 2017, 12:08

Het gaat de goede kant op met De Graafschap. De club kende vooralsnog een moeizaam seizoen, maar krabbelt langzaam maar zeker op in de Jupiler League. Vrijdagavond legde de ploeg NAC Breda knap met 2-1 over de knie, waardoor drie van de laatste vier duels nu in een zege zijn geëindigd. Trainer Henk de Jong is blij.

"Ik heb het steeds gezegd, het gaat komen. We hebben echt een geweldige eerste helft gespeeld", zei hij na de winstpartij op NAC tegen Omroep Gelderland. "Ik vind dat we deze overwinning echt hebben afgedwongen. Voor een groot deel misschien ook wel dankzij Bednarek, die ons fantastisch heeft gered in de tweede helft. Toen hebben we wat geluk gehad ook."

De Jong is content met het feit dat zijn team de zege over de streep heeft getrokken. "Ons publiek heeft ons ook weer fantastisch gesteund. Ik hoop dat er volgende week tegen Jong Ajax 10.000 mensen zitten. Dat kan maar zo. We gaan mooi zo door", aldus De Jong, die ziet dat de lach terugkeert bij De Graafschap. "Toen ik hier kwam waren er behoorlijk wat mensen die met een chagrijnig gezicht rondliepen. Dat zijn we langzaam aan het veranderen. Je ziet bij de club dat alles positiever wordt. Nou, daar moeten we naar toe."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen