Wenger ziet Özil worstelen: "Lijdt onder absentie Cazorla"

4 maart 2017, 12:47

De laatste weken gaat het minder bij Arsenal, dat in de Premier League is afgezakt naar de vierde plaats en in de Champions League zo goed als uitgeschakeld is. De mindere vorm van de ploeg is hand en hand gegaan met de slechte vorm van Mesut Özil, ziet ook Arsene Wenger. De trainer stelt dat de Duitser lijdt onder de absentie van Santi Cazorla.

"Hij lijdt behoorlijk onder de afwezigheid van Santi", zegt Wenger tegen Sky Sports. Cazorla kampt al lange tijd met een enkelblessure en komt dit seizoen helemaal niet meer in actie. "Santi is een speler die een middenvelder vrij kan spelen en die de bal altijd naar de juiste speler speelt. Santi zorgde ervoor dat Mesut de bal op de juiste momenten kreeg. Dat is nu anders."

Arsenal speelt zaterdagavond de belangrijke uitwedstrijd tegen Liverpool. De kans is groot dat Özil in dat duel ontbreekt, omdat hij volgens Engelse media griep zou hebben. Arsenal heeft dit nog niet bevestigd. "Ik wil overtuiging zien bij mijn spelers", zegt Wenger. "Ik wil dat mijn spelers niet passief zijn, maar zelf actief zijn in de wedstrijd. Een goede wedstrijd spelen is altijd een mindset."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen