Zlatan in duel met Mings: "Hij sprong tegen mijn elleboog"

4 maart 2017, 19:25

Zlatan Ibrahimovic had het zaterdag in de thuiswedstrijd tegen AFC Bournemouth aan de stok met Tyrone Mings. Eerst raakte Mings met zijn voet het hoofd van de liggende aanvaller van Manchester United, die even later zelf een elleboogstoot gaf aan de verdediger van Bournemouth. Van opzet was volgens beide spelers geen sprake.

"Wat er op het veld gebeurt, blijft op het veld. Ik ben niet iemand die een andere speler gaat aanvallen buiten het veld. Je hebt de beelden, waarop je het kan zien. Ik spring en hij (Mings, red.) springt tegen mijn elleboog", reageerde Ibrahimovic na afloop bij de BBC. "Het is niet mijn intentie om iemand pijn te doen. Ik wist niet dat hij mijn hoofd had geraakt. Maar als hij het was, dan was hij het."

"Het was absoluut geen opzet", vertelde Mings over de actie waarbij hij het hoofd van Ibrahimovic met zijn voet raakte. "Zoiets zou ik nooit doen, zo'n speler ben ik niet. Stevig maar eerlijk, dat is hoe ik wil tackelen. Dingen uithalen als de bal niet in de buurt is…zo'n speler ben ik niet. Zijn elleboogstoot aan mij? Hij is wie hij is. Hij is een fysieke speler. Ik wist wat voor strijd het zou worden tegen hem. Dat is uiteindelijk ook gebeurd. Misschien zat er een elleboog bij. Ik zag het niet, maar voelde het wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen