Internazionale haalt flink uit, Juventus gelijk tegen Udinese

5 maart 2017, 17:04

Juventus kwam zondagmiddag op bezoek bij Udinese niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De koploper van de Serie A stond lange tijd zelfs achter tegen de nummer veertien. Internazionale wist wel een zege te boeken. Cagliari werd met 1-5 aan de kant gezet.

Udinese-Juventus

Vlak voor rust was het Udinese dat op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van Duvan Zapata. Juventus moest tot een half uur voor tijd wachten op de gelijkmaker. Die viel uiteindelijk via Leonardo Bonucci. De koploper wist daarna echter niet meer te scoren en dus bleef het bij 1-1.

Veel maakt het voor Juventus niet uit want eerder dit weekend ging de nummer twee AS Roma onderuit tegen Napoli. De voorsprong van de koploper bedraagt daardoor nu acht punten. Op nummer drie Napoli heeft Juventus een voorsprong van tien punten.

Cagliari-Internazionale

Internazionale deed op bezoek bij Cagliari goede zaken. De ploeg van Stefano Pioli won met 1-5. Ivan Perisic opende na 34 minuten de score en wist twee minuten na rust nogmaals te scoren. De andere doelpunten werden gemaakt door Ever Banega, Mauro Icardi en Roberto Gagliardini.

Inter staat na 27 wedstrijden op de vijfde plek in de Serie A met 51 punten. De achterstand op Atalanta bedraagt één punt terwijl Inter zes punten verwijderd is van de derde plaats.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!