Faber: "We zijn vandaag heel trots op de teamprestatie"

5 maart 2017, 17:41

Trainer Ernest Faber vindt dat zijn team FC Groningen zich goed heeft hersteld van de 2-3 nederlaag van afgelopen weekend tegen FC Utrecht. De noorderlingen hielden zondag in het eigen Noordlease Stadion Ajax keurig op een 1-1 gelijkspel.

"We hebben goed gespeeld, naar onze capaciteiten en mogelijkheden", zegt Faber op de clubwebsite. "Tegen een toch technisch vaardig Ajax hoop je dat je zelf kansen kan creëren. Bij de 1-0 van Linssen hadden we het geluk dat de scheidsrechter (Bas Nijhuis, red.) er geen overtreding in zag. Het werd ook wel een keer tijd dat het geluk weer eens aan onze kant was."

"We zijn vandaag heel trots op de teamprestatie en we hebben een belangrijke speler als bijvoorbeeld Lasse Schöne geneutraliseerd", constateert Faber tevreden. "Dat soort zaken is heel belangrijk om de punten te kunnen pakken. We hebben weer een punt behaald in onze jacht op de play-offs. Laat de wedstrijd van vandaag de norm zijn voor de komende weken, waarin we op jacht gaan naar de volgende overwinning."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen