Ten Hag: "We waren niet goed genoeg voor de drie punten"

5 maart 2017, 20:11

FC Utrecht bleef zondag in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter ADO Den Haag steken op een 1-1 gelijkspel. Erik ten Hag, de trainer van de formatie uit de Domstad, had op meer gehoopt. Dat zei hij na afloop op de persconferentie.

"Maar we waren niet goed genoeg om de drie punten over de streep te trekken vandaag", citeert de clubwebsite Ten Hag. "We begonnen wél goed en speelden goed positiespel, al verzuimden we een paar keer om op het juiste moment de spitsen in te spelen."

Na een kwartier kwam ADO op 0-1. "Dat doelpunt ontstond uit een concentratiefout", mopperde Ten Hag. "Twee keer slecht het duel aangaan…we trapten toch in dat valletje. Daarna brak een fase aan waarin we het lastig hadden. We waren ontzettend slordig in de passing." Vlak voor rust werd het toch 1-1. "Prachtig positiespel", aldus Ten Hag. "Precies zoals we dat bedoelden."

"Na de rust ging het tempo omhoog. Maar we waren te ongeduldig en maakten het ADO Den Haag te makkelijk. Zij konden dicht bij elkaar blijven", zag Ten Hag. "Er zat daardoor steeds wel iemand van ADO Den Haag tussen in de eindfase van onze aanvallen. De verdedigende organisatie stond goed na rust. Maar het is doodzonde dat we tegen ADO Den Haag, de nummer achttien van de ranglijst, niet de drie punten in eigen huis hebben gehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen