Dirk Kuyt: "We moeten de schuld bij onszelf leggen"

6 maart 2017, 08:41

Weer moest Dirk Kuyt genoegen nemen met een reserverol bij Feyenoord. De 35-jarige Katwijker mocht twintig minuten meedoen in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, maar kon niet voorkomen dat er met 1-0 verloren werd op Het Kasteel. Gelukkig voor Feyenoord kwam Ajax bij FC Groningen niet verder dan een 1-1 gelijkspel, waardoor het gat tussen beide titelconcurrenten nog wel vier punten is.

"We hebben een mooie reeks van goede resultaten gehad, maar je zag dat we kwetsbaar zijn als we een paar procent minder zijn", reageert Kuyt op de clubwebsite op het verlies tegen de stadgenoot. "Sparta begon agressief en maakte snel een goal. Daardoor liepen wij achter de feiten aan. We moeten niet zoeken naar excuses, maar de schuld bij onszelf leggen", vindt de aanvoerder.

Kuyt benadrukt dat Feyenoord niet onrustig moet worden door de tegenslag in eigen stad. "We gaan hard aan de slag om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt", zegt de kapitein op het schip van de koploper. "Er zijn nog heel veel finales te spelen en wij moeten er voor zorgen dat we aan het einde van de rit nog steeds staan op de positie waar we nu staan."

Lees ook: Overzicht: resterend programma van Feyenoord en Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen