Derdiyok behoedt Galatasaray voor nieuw puntverlies

6 maart 2017, 20:05

Galatasaray leek maandagavond wederom punten te verspelen in de Turkse competitie, maar wist een remise op bezoek bij Antalyaspor in de 96ste minuut af te wenden. Spits Eren Derdiyok was de gevierde man met een hele late treffer, die de bezoekers aan een 2-3 zege hielp.

Zonder Wesley Sneijder en Nigel de Jong begon de geplaagde topclub uitstekend aan de lastige uitwedstrijd bij de nummer vier van de competitie. Buitenspeler Bruma tekende na 24 minuten voor de 0-1, tien minuten later zorgde Derdiyok met een harde knal voor een verdubbeling van de marge. Galatasaray zat daardoor in een zetel, maar liet de thuisploeg terugkomen in de wedstrijd. Doelpunten van Mbilla Etame en Mbilla Etame zorgden ervoor dat er na 53 minuten een 2-2 stand op het bord stond.

Toen Bruma in de 84ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg en Cim Bom met tien man verder moest, leek het niet meer te lukken voor Galatasaray. Toch zorgde Derdiyok voor een ontsnapping. In de slotseconden van de zes minuten extra tijd tekende hij voor de 2-3, waardoor Gala de derde plaats weer in handen heeft in de competitie. Fenerbahçe zakt door de overwinning van de concurrent naar plek vier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen