Ramos: "Blij dat ik op zulke momenten belangrijk ben"

7 maart 2017, 23:36

Sergio Ramos was dinsdagavond van grote waarde voor Real Madrid bij de 1-3 zege op Napoli in de Champions League. Hij scoorde de gelijkmaker voor de Spanjaarden en ook het tweede doelpunt van de bezoekers was aan hem te danken. Om de kwartfinales door te komen moet het nog wel beter, zo verwacht Ramos.

"Het was mijn honderdste Champions League-wedstrijd. Ik wilde graag belangrijk zijn met doelpunten op een lastig moment", vertelt Ramos na afloop op de website van de UEFA. "We hebben geleden, maar als team kregen we het toch weer op de rails. Als we exact wisten wat we konden verwachten dan was het erg makkelijk", doelt hij op het feit dat Real een beetje van slag leek door de goede start van Napoli.

Juist van die eerste helft moet Real leren, stelt Ramos. "Soms gaan dingen nu eenmaal niet zoals je verwacht. Het is een wedstrijd die we moeten gaan analyseren en dan vooral de eerste helft. Ik ben blij dat we de volgende ronde halen, maar we moeten gaan reflecteren op de fouten die we gemaakt hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen