Bellerin: "We staan achter Wenger en willen dat hij blijft"

8 maart 2017, 16:06

Arsenal-fans verzamelden zich woensdag na de 1-5 nederlaag tegen Bayern München in de return van de achtste finales van de Champions League bij het Emirates Stadium om het vertrek van manager Arsene Wenger te eisen. Héctor Bellerin hoopt echter dat de Franse oefenmeester, al ruim twintig jaar actief bij de Londense club, een nieuw contract krijgt.

"Hij is degene die me vanaf de eerste dag een kans heeft gegeven", aldus Bellerin op de clubwebsite. "De speler die ik nu ben, komt voor een groot deel door hem. Dat geldt denk ik voor nog veel meer spelers in de kleedkamer, die zich in dezelfde positie als ik bevinden. We staan allemaal achter hem en uiteraard willen we dat hij blijft."

Arsenal verloor de eerste ontmoeting met Bayern in het miljoenenbal ook al met 5-1. "We moeten onze excuses aanbieden aan de fans, want we willen beter dan dit presteren", aldus Bellerin. "Het doet pijn om het stadion al zo vroeg leeg te zien lopen. Uiteindelijk spelen we voor de fans. We willen hen blij maken en dat ze achter ons staan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen