Vlaar: "Feyenoord zal getergd zijn na hun nederlaag"

9 maart 2017, 15:03

Ron Vlaar bereidt zich met AZ voor op de uitwedstrijd tegen zijn oude club Feyenoord, die komende zondag om 14.30 uur wordt afgetrapt in De Kuip. De aanvoerder van de Alkmaarders wordt steeds fitter en hoopt dat hij eindelijk weer eens lekker aan het voetballen toekomt.

"Ik heb er zeker zin in, dit is een mooie wedstrijd", zegt Vlaar in aanloop naar het uitduel met zijn voormalig broodheur op de AZ-website. "Het zal voor ons niet makkelijk worden, want ik denk dat Feyenoord getergd zal zijn na hun nederlaag van afgelopen weekend (1-0 bij Sparta, red.). Maar goed, dat zijn wij ook. De Kuip zal volle bak achter ze staan, daar zullen wij mee om moeten gaan", stelt de routinier.

"Aan de motivatie zal het bij ons sowieso niet liggen", vervolgt Vlaar. "Ik verwacht dat we er een heel mooie wedstrijd van gaan maken. Als we goed zijn, kunnen we ook gewoon winnen. Wij weten ook dat onze resultaten nu niet heel goed zijn, daar moet aan gewerkt worden", aldus de verdediger, die afgerekend heeft met een hardnekkige kuitkwetsuur. "Ik heb nog niet echt lekker gevoetbald. Dat is gewoon een feit. Ik werk er keihard aan en heb deze week tot nu toe goed getraind. Dat geeft vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen