Pastoor mist drietal in uitwedstrijd tegen Vitesse

9 maart 2017, 15:16

Alex Pastoor kan niet over Ryan Sanusi beschikken in de uitwedstrijd tegen Vitesse, omdat de middenvelder een knieblessure heeft opgelopen. De trainer kan vrijdagavond in Arnhem ook nog geen beroep doen op Bart Vriends en David Mendes da Silva, die beiden nog niet wedstrijdfit zijn.

Dat schrijft AD Sportwereld, dat Pastoor confronteerde met het feit dat tussen de knappe competitiezeges op NEC (0-1) en Feyenoord (1-0) er in de halve bekerfinale met 1-2 van Vitesse verloren werd. "Ik was die wedstrijd al weer vergeten, maar ik kan niet ontkennen dat die de laatste dagen weer op komt borrelen", aldus Pastoor, die  wel blij is dat Sparta de boel in de Eredivisie weer op de rit heeft gekregen. "Succes is als doping."

"Natuurlijk doet het spelers goed wanneer ze zien dat hun spel tot een beloning leidt. Elke sportman wil winnen. En als dat dat op Feyenoord is, is dat natuurlijk helemaal geweldig. Dat hopen we tegen Vitesse een vervolg te geven", stelt Pastoor, die dus uit is op revanche tegen de ploeg die ten koste van Sparta de bekerfinale bereikte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen