Promotie Hofs bij Vitesse, Roda in kleding van Masita

9 maart 2017, 19:44

Nicky Hofs heeft promotie gemaakt in de voetbalacademie van Vitesse. De oud-speler van de Arnhemse club maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Vitesse onder 19. Hofs was al assistent-trainer bij dit jeugdteam, maar volgt per direct Remco van der Schaaf op als eindverantwoordelijke.

"We hebben met Remco gesproken en gezamenlijk geconcludeerd dat het voor iedereen beter is om deze keuze te maken. In topsport ben je continu bezig met die paar procent op zoek naar optimalisatie. Het is logisch dat Nicky nu de kans krijgt het seizoen af te maken. Hij ontwikkelt zich goed en was als assistent-trainer al betrokken bij O19. Wij bedanken Remco voor zijn bewezen diensten en wensen hem veel succes bij zijn verdere ontwikkeling", aldus Edwin Petersen, het hoofd van de Vitesse-voetbalacademie, op de clubwebsite.

Nieuwe kledingsponsor voor Roda

Roda JC Kerkrade voetbalt de komende twee seizoenen in tenues van Masita Sportswear. Het Limburgse merk volgt Robey Sportswear op als kledingsponsor van de eredivisieclub. "We zijn trots en blij dat we Masita als kledingleverancier aan ons hebben kunnen binden. Het is een Limburgs merk met een jarenlange ervaring in de sportwereld en we zijn er dan ook van overtuigd dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan", reageert Roda-directeur Wim Collard op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen