Wijnaldum vindt niet dat hij zich alleen op Anfield laat zien

10 maart 2017, 10:41

In Engeland wordt er met regelmaat gezegd dat Georginio Wijnaldum vooral sterke optredens aflevert in thuiswedstrijden, maar daar is de Nederlandse middenvelder het niet mee eens. De speler van Liverpool scoorde gek genoeg vijftien goals in 31 thuiswedstrijden in de Premier League, maar kwam nog niet tot scoren in 32 duels op vijandelijke grond.

De 26-jarige Wijnaldum reageert op de kritiek die hier wel eens op geleverd wordt. "Dit is de mening van mensen. Ik denk echter dat ik ook goed speel in uitwedstrijden, zeker dit seizoen", zegt de middenvelder van Liverpool volgens The Telegraph. "Het is wel grappig, aangezien wij vorig seizoen met Newcastle als team niet goed presteerden in uitduels, maar ik steeds degene was die kritiek kreeg. Het gaat om het team. Mensen verwachten te veel van spelers, men moet realistisch blijven", stelt Wijnaldum. "Als het hele team niet goed presteert, kan je niet één speler uitlichten. Het gaat om het geheel", vindt hij.

Liverpool won vorige week, mede dankzij een goal van Wijnaldum, met 3-1 van Arsenal. Tegen Burnley hopen The Reds deze zege een goed gevolg te kunnen geven. "Ik denk dat we tegen de mindere goden hetzelfde moeten brengen als tegen de grote ploegen. Het verschil in concentratie en het nemen van initiatief is te groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen