Feyenoord gaat meteen in beroep tegen schorsing Vilhena

10 maart 2017, 11:08

Feyenoord kreeg op deze vrijdagochtend te horen dat de tuchtcommissie van de KNVB een schorsing van vier wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) heeft uitgedeeld aan Tonny Vilhena. De topclub uit Rotterdam-Zuid heeft direct besloten om in beroep te gaan tegen de zwaarste straf die dit seizoen is uitgedeeld in de Eredivisie.

De tuchtcommissie van de KNVB was het eens met de aanklager betaald voetbal, die Vilhena vier duels (waarvan één voorwaardelijk) wilde schorsen. Dat heeft de tuchtcommissie besloten na de zaak met Feyenoord-huistjurist Joris van Benthem en het uitgebreid bestuderen van videobeelden en de verklaringen van Vilhena en Sparta-spits Mathias Pogba, die afgelopen zondag het slachtoffer was van een vermeende elleboogstoot van Vilhena.

Omdat Feyenoord en Vilhena in beroep gaan tegen de schorsing, kan de middenvelder komende zondag 'gewoon' in actie komen in de thuiswedstrijd tegen AZ. Het is nog niet bekend wanneer de beroepszaak rond Vilhena plaatsvindt. Mocht zijn schorsing blijven staan, dan mist hij de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, de Klassiek tegen Ajax op 2 april in de ArenA en ook de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen