UEFA kiest beste elf, Kane en Aubameyang ook in prijzen

10 maart 2017, 14:09

De Europese voetbalbond UEFA heeft het sterrenelftal van de eerste speelronde van de achtste finale van de Europa League gepresenteerd. Na het 2-1 verlies bij FC Kopenhagen is er geen speler van Ajax geselecteerd. Wel één van de Deense tegenstander: Ludwig Augustinsson.

Het Elftal van de Week in de Europa League herbergt drie spelers van Racing Genk, dat in een Belgisch onderonsje met 2-5 van AA Gent won: Alejandro Pozuelo, Ruslan Malinovskiy en Mbwana Samatta. Namens Olympique Lyon, dat AS Roma met 4-2 versloeg, zijn Alexandre Lacazette en Corentin Tolisso opgenomen in het sterrenteam.

Kane

Ondertussen is Harry Kane in de Premier League verkozen tot Speler van de Maand in februari. De spits van Tottenham Hotspur maakte in deze maand vier goals in drie competitiewedstrijden. Pep Guardiola (Manchester City) werd verkozen tot Manager van de Maand, Eden Hazard (Chelsea) maakte de mooiste goal in februari.

Aubameyang

Tot slot is Pierre-Emerick Aubameyang uitgeroepen tot Speler van de Week in de Champions League, dankzij zijn hattrick tegen Benfica (4-0 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen