AZ ging paintballen: "Om 't koppie even leeg te maken"

10 maart 2017, 15:08

Soms kan het voor een ploeg lekker zijn om even afleiding te zoeken buiten het veld, om de zinnen te verzetten. Dat dacht John van den Brom ook. Daarom nam de trainer van AZ zijn selectie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen koploper Feyenoord mee naar een paintballterrein.

"We zijn dinsdag, om 't koppie even leeg te maken, gaan paintballen. Dat was leuk en pijnlijk. Ik ben zelf hard in mijn nek en op mijn duim geraakt. Maar ik heb genoten van het plezier bij die gasten. Ik geloof dat ze dachten dat ze in een film speelden. Het ging er serieus aan toe. We zullen zondag zien wat het heeft opgeleverd", zegt Van den Brom op de clubwebsite over de afleiding.

Tegen Feyenoord is alleen Alireza Jahanbakhsh is een twijfelgeval wegens fysieke klachten, de rest is fit. Rens van Eijden kampt wel met een schorsing, door zijn rode kaart in de halve bekerfinale tegen SC Cambuur. Verder heeft Van den Brom dus wel genoeg keuze. "Maar het is duidelijk dat we niet tevreden zijn over het spel de afgelopen week (1-1 tegen Excelsior, red.). Doordat vrijwel iedereen fit is, hebben we ook de mogelijkheid om het op een paar posities anders in te vullen", aldus Van den Brom.

Bij Feyenoord is er een handvol spelers met blessures afgehaakt. "Maar Feyenoord heeft een grote selectie. Daar kunnen ze nu goed gebruik van maken", weet Van den Brom, die eerder dit seizoen met zijn ploeg met 0-4 van Feyenoord verloor. "Dat gebeurde een paar dagen na onze overwinning op FC Zenit. Wij zaten vol euforie maar kwamen tegen Feyenoord van een koude kermis thuis. Dat moet nu anders."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen